SC Angelslo zoekt nieuwe trainer

SC Angelslo zoekt nieuwe trainer

SC Angelslo zoekt nieuwe trainer

Voor het seizoen 2022/2023 is SC Angelslo op zoek naar een ambitieuze trainer voor de training van de eerste selectie en begeleiding en coaching van het eerste elftal.

SC Angelslo is voor deze functie op zoek naar een trainer die een bijdrage kan leveren aan de ambities die de vereniging heeft. Op dit moment komt het eerste elftal van SC Angelslo uit in de vierde klasse D, waar wij met een stabiel elftal binnen enkele jaren een stap hogerop willen maken.

Spreekt deze ambitie u aan, bent u communicatief vaardig en in staat om met uw kwaliteiten en vaardigheden de eerste selectie gretig en enthousiast te maken en gezamenlijk het optimale rendement uit deze groep te halen, dan ligt er voor u een mooie uitdaging klaar binnen deze sportieve en gezellige vereniging.

De vereniging vindt het tevens van het grootste belang dat de eerste selectie prestatiegericht denkt, werkt en handelt en de trots van de gehele vereniging uitstraalt.

U beschikt over de benodigde diploma’s, minimaal EUFA C , hebt een geldige licentie en houdt deze actief bij.

SC Angelslo heeft de beschikking over een prachtige accommodatie, fantastische training- en wedstrijdfaciliteiten en een groep trouwe vrijwilligers. Daarnaast is er met SJO FC Meerdijk een grote en gezonde jeugdafdeling die ontstaan is uit een samenwerking met VV Emmen.

Wanneer u denkt een rol te kunnen spelen in het bereiken van de doelstellingen en uw enthousiasme kunt overbrengen op onze spelersgroep, dan ziet de club graag uw reactie/motivatie vóór 11 december ‘21 tegemoet via: info@scangelslo.nl

De eerste gesprekken worden daarna ingepland in week 50 tussen 13 en 18 december ‘21 – daarbij wordt er rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen.