Sander Eising seizoen ’22/’23 nieuwe Hoofdtrainer van SC Angelslo!

Sander Eising seizoen ’22/’23 nieuwe Hoofdtrainer van SC Angelslo!

Met Sander Eising (35) heeft SC Angelslo voor het seizoen ‘22/’23 een jonge en gedreven trainer binnen gehaald. Sander die door een vervelende blessure zelf al vroeg moest stoppen met voetballen, is hierdoor al op jonge leeftijd het trainersvak in gerold. Hij is een echt voetbaldier die streeft naar een maximale teamprestatie, maar heeft ook oog en aandacht voor het individu om zo spelers beter te maken.

De vijfendertigjarige emmenaar is woonachtig in de Delftlanden en in het dagelijks leven docent lichamelijke opvoeding aan het Esdal College in Emmen. Momenteel is Sander trainer van de JO19-1 van DZOH dat uitkomt in de 3e divisie. Daarvoor is hij onder andere ook 4 jaar verantwoordelijk geweest voor het 2e elftal van DZOH dat in zijn tijd promoveerde en uitkwam in de reserve hoofdklasse. Sander is in het bezit van TC-2 en kijk enorm uit naar zijn eerste klus als eindverantwoordelijke bij SC Angelslo.

Het bestuur denkt met Sander de juiste trainer te hebben binnengehaald die met zijn ambitie, passie en overtuiging kan bijdragen aan een stabiele selectie op het gewenste niveau.

Wij wensen Sander Eising het komende seizoen veel succes!