Nieuws – Technische Commissie SC Angelslo!

Nieuws – Technische Commissie SC Angelslo!

Sinds enige tijd heeft er zich binnen onze vereniging een Technische Commissie (TC) geformeerd. Deze TC bestaat voorlopig uit 8 personen te weten: Johan Knol, Richard de Vries, Abe de Jong, Amanda Klasens, Arjan Waverijn, Geert van der Tuuk, Nick Strating en Maurice Pol. Onder het bericht staan de werkgebieden en wie waar verantwoordelijk voor is – maar uiteindelijk doen we het natuurlijk met elkaar en voor SC Angelslo!

De TC heeft zich tot doel gesteld om alle werkzaamheden te verrichten en toezicht te houden op alle zaken die te maken hebben met het voetbalgebeuren binnen onze vereniging. Op dit moment zijn ze vooral druk bezig met het inventariseren van de teams richting het aankomende seizoen 2023-2024.

Voor de langere termijn ligt de ambitie er om vanuit de TC structuur aan te brengt in het technisch beleid van SC Angelslo. Waarbij het onder andere van belang is dat het ook bij iedereen bekent is dat de TC voor alle voetbaltechnische zaken het eerste aanspreekpunt is en dat de zij proactief is bij het signaleren van problemen en oplossingen bij het voetbalgebeuren binnen SC Angelslo.

De TC is er voor alle leden, zowel van SC Angelslo als ook voor de jeugdleden van FC Meerdijk die bij onze vereniging lid zijn. Loop je ergens mee rond met betrekking tot voetbal technische zaken, zoek je ondersteuning of anderzijds zaken die betrekking hebben op het mooie spelletje, spreek dan één van bovengenoemde personen aan of eventueel iemand van het bestuur. Zij verwijzen en/of helpen je graag verder – de TC heeft het beste voor met onze verenigingen – en dat kan alleen als wij dit ook met en voor elkaar doen en van elkaar weten!

Wij denken dat dit weer een mooie en positieve ontwikkeling is binnen onze verenigingen en wensen de TC veel succes!

Het bestuur van SC Angelslo

Werkgebieden – verantwoordelijk en 1ste contact/aanspreek personen

  • 1ste en 2e Selectie : Johan Knol en Abe de Jong
  • Dames : Amanda Klasens, Maurice Pol en Nick Strating
  • Overige Senioren : Nick Strating en Abe de Jong
  • Wedstrijd- en Scheidsrechterszaken : Richard de Vries
  • 7 – tallen (35 en 18+) : Nick Strating en Maurice Pol
  • Beloften team – O23 : Johan Knol en Geert van der Tuuk
  • Zaalvoetbal : Richard de Vries
  • Scouting : Geert van de Tuul en Arjan Waverijn
  • FC Meerdijk : Amanda Klasens, Maurice Pol en Arjan Waverijn

Voorzitter : Richard de Vries – algemene zaken en 1ste aanspreek partner vanuit het bestuur.

Secretaris : Arjan Waverijn – algemene zaken – procedures/protocollen en notulen.