Gratis fruit voor jeugd bij SC Angelslo in 2024

Gratis fruit voor jeugd bij SC Angelslo in 2024

In 2024 zal er elke zaterdagochtend, als de jeugd van FC Meerdijk speelt, gratis fruit beschikbaar zijn in de kantine van SC Angelslo.

Hier is afgelopen zaterdag mee begonnen, met als speciale startbijeenkomst een ontbijt met wethouder sport Pascal Schrik van de gemeente Emmen.

Nadat hij in een korte toespraak het belang van ontbijten en fruit nog eens onderstreepte, ging hij samen met zo’n 60 jongens en meisjes van de JO 8-1, de JO9-2JM, de JO10-2JM en de 15-1 ontbijten. Met een gezonde en goed gevulde maag gingen deze teams daarna hun wedstrijd spelen op de velden van SC Angelslo.

Met een subsidie vanuit MM gezond en met medewerking en sponsoring van Jumbo Angelslo zal er elke zaterdagochtend in de kantine van SC Angelslo een flinke fruitschaal staan, waar de verschillende jeugdteams van FC Meerdijk een gezonde greep uit kunnen doen. SC Angelslo werkt hiermee aan het doel om, met name voor de jeugd, een gezond alternatief te kunnen bieden in het aanbod in de kantine. (foto’s: Boudewijn Benting)