“Avond met Shona Shukrula bij SC Angelslo”

“Avond met Shona Shukrula bij SC Angelslo”

Op vrijdag 28 april organiseert SC Angelslo in samenwerking met scheidsrechtersvereniging COVS HZO Drenthe een avond met Shona Shukrula. Inloop vanaf 19.30u., aanvang 20.00u. We beginnen de avond met een presentatie en sluiten het af met een pubquiz.

Shona Shukrula (1991) komt uit Alkmaar en is sinds 2009 scheidsrechter bij de KNVB. In de afgelopen tien jaar heeft zij de nodige promoties gemaakt waardoor zij nu als enige vrouwelijke scheidsrechter actief is in de tweede en derde divisie. Daarnaast is zij de enige vrouwelijke vierde official in het Betaald Voetbal en staat zij sinds 2017 op de FIFA-lijst. Tevens studeerde ze in 2014 af aan de VU na de Master Strafrecht behaald te hebben en is zij werkzaam bij het Openbaar Ministerie Noord-Holland in de functie van Officier van Justitie. Shukrula is ook bekend van de documentaire “De wetten van Shona” en is verloofd met Jeff Hardeveld, linksback van FC Emmen.

De avond is gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Mocht je deze avond bij willen wonen en zeker zijn van een plek, meld je dan aan. Dat kan door een mail te sturen naar wedstrijdsecretariaat@scangelslo.nl. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar heeft wel de voorkeur en vol is vol.