Wedstrijdverslagen seizoen 2018-2019

Emmen, 25 mei 2019
sc Angelslo verliest thuis van sterk Vitesse`63       

Het is sc Angelslo niet gelukt om de laatste wedstrijd thuis over de streep te trekken. Vitesse`63 was over de hele wedstrijd gewoon de betere ploeg. In de eerste helft kon Angelslo goed mee en kreeg ook kansen. De 1e mogelijkheid was voor de bezoekers in de 13e minuut maar de bal werd naast geschoten. Ook sc Angelslo kreeg een grote kans om te scoren in de 15e minuut als Sander Nijstad alleen op de keeper Arjan van Noord afgaat maar hij redt geweldig.  Vitesse`63 zet nu direct druk en gaat tempo spelen, sc Angelslo heeft het moeilijk in de slotfase van de 1e helft maar houd de teller op 0-0. De 2e helft zakt Vitesse`63 iets in en er komt meer ruimte voor beide ploegen. In de 50e minuut is het raak voor Vitesse`63 als Alfred Pekel de bal in de kluts mee krijgt en goed afrond. Daarna gaat Vitesse`63 door met hoog tempo en goed voetbal en sc Angelslo moet terug. In de 67e is het Jeroen de Vries die de bal via zijn knie in eigen doel ziet rollen en de 0-2 op het scorebord zet. sc Angelslo knokt maar komt er niet meer aan te pas en moet verdedigen. In de 70e minuut komt Vitesse`63 op 0-3 als door een fout achterin Johnny Schuttevaar alleen op keeper Brands afgaat en prachtig binnenschiet. De eindstand wordt 0-4 als opnieuw Alfred Pekel in de slotfase scoort door balverlies achterin.
sc Angelslo wenst alle teams succes in de nacompetitie.

 

                                                                                     Wietze de Jong.

Borger, 18 mei 2019

sc Angelslo speelt gelijk in Borger
Borger begint goed aan de wedstrijd en laat zien dat ze in de 4 e klasse willenblijven en zetten gelijk druk. sc Angelslo blijft rustig en speelt de bal rond. Alin de 9e minuut krijgt sc Angelslo een grote kans op de 16 meterlijn en Dennis Gossen schiet tussen alle verdedigers door de bal via de binnenkant paal binnen. (0-1)
Ook Borger krijgt een grote kans in de 12 e minuut maar Keeper Jarno Brands redt geweldig. Daarna geeft sc Angelslo gas en krijgt vele kansen om de wedstrijd al te beslissen maar deze worden allemaal gemist. In de slotfase krijgt Borger nog een kans op de gelijkmaker maar de bal wordt net naast gekopt. Na de thee wordt Borger sterker en sc Angelslo moet terug. In de 58 e scoort Borger maar het is buitenspel en de goal wordt afgekeurd. sc Angelslo speelt nu lange
ballen naar voren en in de 65 e minuut kan Nils Tuijn de wedstrijd beslissen maar hij schiet recht op de keeper. Borger knokt door en is de betere ploeg in de 2e helft met strijd en goed voetbal. sc Angelslo houd stand maar heeft moeite om de bal weg te krijgen. Borger gaat in de slotfase ook lange ballen spelen en zet alles op alles om er een punt uit te slepen. In de 90e minuut krijgt Borger een strafschop, na een lichte overtreding binnen de 16 meter van scheidsrechter
Sanders, die trouwens uitstekend floot deze middag. Het is Melvin Ottens die keeper Brands de verkeerde hoek instuurt en de 1-1 binnenschiet. Volgende week speelt sc Angelslo de laatste wedstrijd thuis tegen Vitesse ’63.

Wietze de Jong.

Emmen, 11 mei 2019

 SC Angelslo in slotfase onderuit tegen CSVC

De 1e helft van de wedstrijd is het aftasten en beide ploegen spelen rustig rond. Pas in de 24e minuut is de eerste kans voor CSVC maar de bal wordt van de doellijn gehaald door Ricardo Gelijk. CSVC is op dat moment beter maar SC Angelslo staat prima achterin. SC Angelslo krijgt in de 35e minuut een grote kans maar Sander Nijstad schiet tegen keeper Rogier Assen aan. Op een paar kleine mogelijkheden na is de ruststand 0-0. Na de thee gaan beide ploegen op zoek naar de overwinning en is het tempo hoger met beter voetbal. In de 50e minuut is het SC Angelslo die op 1-0 komt als Nils Tuijn hard diagonaal binnen schiet. CSVC is even aangeslagen maar 5 minuten later is het al weer gelijk als Justin Regtop de bal binnenschiet door een foutje achterin. SC Angelslo knokt tegen een beter CSVC die maar weinig mogelijkheden krijgt. Het laatste half uur herpakt SC Angelslo en gaat ook weer beter spelen en krijgt ook kansen, maar weet niet te scoren. CSVC gaat nu ook lange ballen spelen en krijgt ook kansen om te scoren. SC Angelslo houd stand tot in de slotfase maar in de 89e minuut is het toch CSVC die de overwinning in de wacht sleept als Ruben Meijer doelman Brands kansloos laat en de 1-2 binnentikt. Volgende week gaat SC Angelslo op bezoek bij Borger.

 

                                                                                               Wietze de Jong.

Nieuw Balinge 4 mei 2019

SC Angelslo pakt volle winst bij Nieuw Balinge (0-1)

SC Angelslo begint sterk aan de wedstrijd met goed positiespel en hoog tempo. Nieuw Balinge speelt zo als verwacht veel lange ballen op spits Dennis Tump. In de eerste 15 minuten krijgt Angelslo al meerdere mogelijkheden om de wedstrijd naar zich toe te trekken maar Nils Tuijn en Dennis Gossen stuiten op doelman Rick Kalsbeek. In de 23e minuut krijgt ook Nieuw Balinge een grote kans uit een vrije bal van Erwin Smale maar zijn schot wordt door doelman Jarno Brands uit de hoek getikt. Beide ploegen krijgen hier en daar nog wat mogelijkheden maar de teller blijft op 0-0 na 45 minuten. Na de rust gaat SC Angelslo door met druk zetten op Nieuw Balinge en krijgt meerdere kansen op te scoren maar keeper Kalsbeek staat geweldig te keepen. De thuisclub blijft gevaarlijk met de lange bal en SC Angelslo moet oppassen achterin als na 20 minuten in de 2e helft ook Nieuw Balinge wat meer kansen krijgt om te scoren. SC Angelslo heeft het moeilijk nu en moet ook even terug als Nieuw Balinge vol op de aanval gaat en beter gaat spelen. In de 77e minuut krijgt Dennis Tump een grote kans maar ook Doelman Jarno Brands staat geweldig te keepen en geeft niets weg deze middag. SC Angelslo gaat nu ook lange ballen spelen en wordt weer wat sterker. Als Nils Tuijn in de 80e minuut alleen op keeper Kalsbeek afgaat lijkt de wedstrijd beslist maar hij krijgt ook deze kans niet in het doel. Het lijkt op een gelijkspel uit te lopen met een hoofdrol voor beide keepers, maar in 90e minuut krijgt SC Angelslo nog één kans en het is toch Nils Tuijn die zijn schot over de doellijn ziet rollen en de wedstrijd beslist. Al met al een terechte en belangrijke overwinning voor SC Angelslo die hiermee 2 plaatsen omhoog gaat in de 4e klasse E.

 

                                                                          

                                                                                              Wietze de Jong.   

Emmen, 13 april 2019

SC Angelslo in slotfase over SJS heen
In de eerste helft spelen beide teams aanvallend en steken veel energie in de
wedstrijd. Soms wat slordig maar wel met veel strijd. SJS is de iets betere
ploeg en krijgt ook mogelijkheden om de score te openen met 2 grote
kansen maar Doelman Jarno Brands staat steeds op de goede plek. SC
Angelslo kan ook nog een kans om voor komen vlak voor rust maar Nils
Tuijn schiet hard voorlangs . Na de thee een ander SC Angelslo dat druk
zet op SJS en beter gaat spelen. In de 55 e minuut mist Jeroen de Groot een
grote kans als zijn intikker nog net door Ronald Zuidema van de doellijn
wordt gehaald. SJS moet terug en lange ballen gaan spelen daar SC
Angelslo goed rond speelt en weet dat de treffer moet gaan vallen. In de 76 e
minuut gaat Ali Arslan alleen op Keeper Brian de Jonge af maar schiet
recht tegen hem aan. Er volgen nog meer kansen in de slotfase voor beide
partijen maar ook die gaan verloren.
SC Angelslo gooit alles in de strijd en in de 87 e minuut is het Nils Tuijn die
de wedstrijd toch beslist en hard binnenschiet op een pass van Gezim Luli.
Complimenten voor scheidsrechter Roesink die uitstekend floot deze
middag. A.s. woensdag 17 April gaat SC Angelslo naar Havelterberg voor
de inhaalwedstrijd tegen FDS.

Onstwedde, 6 april 2019

SC Angelslo krijgt te weinig bij Onstwedder Boys

In de 1e helft van de wedstrijd is Onstwedder Boys de betere en krijgt direct al mogelijkheden en in de 6e minuut is het al 1-0 als Rutgert Tipker hard binnenschiet . SC Angelslo speelt niet goed met flink wat fouten achterin.  Onstwedder Boys speelt lange ballen en is gevaarlijk voor het doel van SC Angelslo. In de 16e minuut is het al weer raak als Gerko Scheper alleen op keeper Brands afgaat en goed binnenschuift. SC Angelslo gaat na de 2-0 iets anders spelen en krijgt nu meer grip op de wedstrijd. Nu komen er ook kansen en als een vrije bal van Gezim Luli voor de goal komt tikt Nils Tuyn simpel 2-1 binnen in de 30e minuut. Na de thee een ander SC Angelslo dat goed voetbalt en vele kansen krijgt op de gelijkmaker. Onstwedder Boys heeft het nu moeilijk en staat ook niet goed te verdedigen. SC Angelslo doet er alles aan om te scoren en de wedstrijd naar hun toe te trekken maar alle kansen worden om zeep geholpen. Onstwedder Boys speelt opnieuw lange ballen naar voren en in de 83e minuut is het Anne Wilzing die wel scoort en de wedstrijd beslist. SC Angelslo geeft nog niet op maar weet niet meer te scoren uit meerdere mogelijkheden die ze krijgen. Als Jarno Sterenborg in de 90e minuut ook nog de 4-1 binnenschiet is de wedstrijd gelijk afgelopen. Een vervelende nederlaag voor SC Angelslo die zeker meer hadden verdiend.

Emmen, 16 maart 2019

sc Angelslo verliest thuis van Tiendeveen

Op een goed bespeelbaar veld maar met weer harde wind gaat de wedstrijd van start. Tiendeveen begint goed en heeft gelijk in het begin al kans op de voorsprong maar Keeper Brands tikt de bal net uit de hoek. Angelslo krijgt geen grip op Tiendeveen dat beter speelt. In de 21e minuut krijgt Tiendeveen een strafschop en Ismael Ucan schiet goed binnen 0-1. Daarna gaat SC Angelslo beter spelen en krijgt nu een paar kansen achter elkaar. In de 34e minuut is de stand weer gelijk als Dennis Gossen een vrije bal in een keer binnen schiet. Na de rust gaat het gelijk op met beide ploegen maar door foutjes achterin komt Tiendeveen in de 66e minuut op 1-2 door Yusuf Ucan en in de 77e minuut op 1-3 door opnieuw Ismael Ucan. SC Angelslo knokt en krijgt daarna veel kansen maar de bal wil er niet in. Een lange bal naar voren van Tiendeveen met de wind mee komt in de 80e minuut opnieuw bij Ismael Ucan en hij schiet de 1-4 binnen en beslist de wedstrijd. SC Angelslo komt nog op 2-4 in de 88e minuut als opnieuw Dennis Gossen een vrije trap hard binnenschiet. Een vervelende maar terechte nederlaag voor SC Angelslo die volgende week op bezoek gaat bij FDS uit Havelterberg.

 

                                                                                              Wietze de Jong.

Meppel, 9 maart 2019

MSC en SC Angelslo delen de punten

Een moeilijke middag voor beide ploegen in een wedstrijd met snoeiharde wind en regen. Goed voetbal is eigenlijk onmogelijk maar strijd is er wel. In de eerste helft heeft MSC het betere van het spel met de wind mee en komt in de 35e minuut op 1-0 door een fout achterin. Angelslo knokt maar er komen weinig mogelijkheden om tot score te komen . Na de thee is SC Angelslo beter en zet MSC onder druk die op dat moment lange ballen naar voren gaat spelen. In de 52e minuut kantelt de wedstrijd als Emiel de Vries een rode kaart krijgt waar geel op zijn plek zou zijn. SC Angelslo gaat met 10 man verder en is op dat moment de betere ploeg. In de 60e minuut schiet Nils Tuijn de 1-1 binnen en in de 64e minuut mist Ali Arslan nog een strafschop. SC Angelslo dendert door en in de 69e minuut schiet Jeroen de Groot de 1-2 binnen. MSC geeft zich nog niet gewonnen en wordt weer sterker en krijgt nu ook weer mogelijkheden en in de 86e minuut wordt het 2-2 door een klutsbal achterin. Nog geen 2 minuten later schiet MSC zelfs de 3-2 binnen en denkt de wedstrijd te hebben beslist. SC Angelslo geeft alles met een man minder en schiet alle ballen naar voren op spits Jeroen de Groot. In de 93e minuut schiet Nils Tuijn hard op doel en als de bal wordt losgelaten is Jeroen de Groot er als de kippen bij en schiet de 3-3 binnen.

Een terechte uitslag in zware omstandigheden waar beide trainers mee konden leven. Volgende week speelt SC Angelslo thuis tegen Tiendeveen en deze dag zal in het teken staan van Kika.

                                                                                              Wietze de Jong.

Emmen, 16 februari 2019

SC Angelslo makkelijk over SVBO heen in derby

SC Angelslo begint sterk aan de wedstrijd en laat SVBO zien dat er niets te halen valt deze middag. Na hoog tempo en direct druk zetten schiet Gezim Luli  al in de 11e  minuut de 1-0 binnen op een voorzet van Nils Tuijn. SVBO kan geen grip op de wedstrijd krijgen moet terug. Door balverlies in de verdediging krijgt opnieuw Gezim Luli de bal op de 16 meterlijn en hij schiet 2 minuten later al de 2-0 binnen. SVBO herpakt zich een beetje maar kan alleen maar de lange bal hanteren op spits Nick Klingenberg , maar de verdediging staat goed bij SC Angelslo. In de 40e minuut komt Angelslo op 3-0 als Nils Tuijn in de linkerhoek binnenschiet op een lange pass van Haso Garazlic. SC Angelslo gaat door met druk zetten en SVBO komt er niet aan te pas. Vlak voor rust wordt de wedstrijd al beslist als Gezim Luli zijn 3e goal maakt door een foute terugspeelbal in de verdediging van SVBO 4-0. Na de thee gaat SVBO beter spelen en in  de 54e minuut wordt het 4-1 als er even niet opgelet wordt achterin bij SC Angelslo. Nu wordt het meer een wedstrijd en beide ploegen knokken voor elke meter en krijgen meerdere mogelijkheden om te scoren. In de 81e minuut is het weer raak voor Angelslo als Ali Arslan na een solo Nils Tuijn vrij voor de keeper zet en hij verwoestend uithaalt 5-1. SVBO gaat ondanks  de grote achterstand door met voetballen maar SC Angelslo is gewoon beter deze middag. In de 87e minuut wordt het zelfs 6-1 als Nils Tuijn zijn 3e van de middag binnenschiet op een prachtige voorzet van invaller Joran Spoor. SVBO maakt nog een goal in blessuretijd vanuit een vrije bal en zet de eindstand op 6-2. Een belangrijke overwinning voor de ploeg van Trainer Andre Steenhuis die de weg naar boven weer hebben gevonden.

                                                                                                Wietze de Jong.

Nieuwlande, 9 februari 2019
SC Angelslo verliest uit bij SCN

SC Angelslo en SCN  beginnen aardig aan de wedstrijd met goed positiespel maar de harde wind zorgt er voor dat veel passes niet aankomen.  SC Angelslo wacht af en laat SCN het spel maken in het begin van de wedstrijd. SCN krijgt in de 9e minuut al een kansje maar doelman Brands staat op de goede plek. Na een half uur krijgt SC Angelslo wat meer grip op de wedstrijd maar krijgt weinig mogelijkheden. SCN moet even terug maar houd stand en komt vlak voor rust zelfs op voorsprong als Marco Bruinsma na een counter binnentikt. Na de rust kan SC Angelslo ook geen vuist maken en krijgt geen grip op SCN. De wedstrijd gaat over en weer met veel balverlies van beide kanten. In de 72e minuut komt SCN op 2-0 als Wilmar Pastoor door een fout in de verdediging de bal hard binnenschiet. SC Angelslo knokt maar komt niet door de achterhoede van SCN heen. Vanuit een corner wordt het nog 2-1 als Gezim Luli vanuit een kluts binnenschiet. SC Angelslo speelt lange ballen in de slotfase maar zonder resultaat. Volgende week staat de Derby tegen SVBO op het programma en gaat de strijd weer door in de 4e klasse E.

 

                                                                                                                      Wietze de Jong.

Stadskanaal, 8 december 2018

sc Angelslo verliest in slotfase van SJS

 

Beide partijen hebben veel last van de harde wind en regen op een glad
kunstgrasveld. SC Angelslo speelt iets beter in het begin van de wedstrijd en
komt in de 14e minuut op 0-1 als Nino Pitta een afgeslagen bal simpel
binnentikt. SJS speelt veel lange ballen maar begint nu meer grip op de
wedstrijd te krijgen en zet Angelslo onder druk maar gaat slordig met de kansen
om. SC Angelslo krijgt in de 43 e minuut kans om de voorsprong te vergroten
maar de lat brengt redding voor SJS. Nog geen 3 minuten later is het wel raak
voor SJS als een foute terugspeelbal in de voeten van Ronald Zuidema komt en
hij keeper Brands passeert 1-1. Na de rust begint SC Angelslo matig en is
slordig in balbezit daar SJS knokt en druk zet. In de 64e minuut komt SJS op
voorsprong als Frank Venema uit het niets de bal krijgt en goed afrond 2-1. SC
Angelslo is zichzelf niet en heeft moeite om er door te komen. In de 75e minuut
wordt het toch gelijk als Nils Tuyn vanuit een corner binnenschiet 2-2. Dan
wordt het een open wedstrijd met lange ballen in de hoop dat die een keer goed
valt. Beide ploegen krijgen kansen in de slotfase maar SJS trekt aan het langste
eind als Kelvin Oosting in blessuretijd de bal binnentikt en de 3-2 op het
scorebord zet.

Wietze de Jong

Emmen, 1 december 2018
SC Angelslo verliest van Onstwedder Boys

Beide ploegen beginnen sterk aan de wedstrijd met pittige duels en mooie aanvallen. In de eerste 10 minuten hebben beide ploegen al meerdere kansen om de score te openen maar deze blijven onbenut. In de 12e minuut komt SC Angelslo op achterstand als Onstwedder Boys een strafschop krijgt als Nino Pitta de bal per ongeluk tegen zijn hand krijgt en Gerko Scheper de 0-1 binnen schiet. Als Nils Tuyn nog in de zelfde minuut de bal voorzet op Sander Nijstad schiet hij prachtig met een volley binnen en is de stand al weer gelijk. Onstwedder Boys gaat vanaf dat moment iets beter spelen en Angelslo is wat slordig in balbezit. In de 39e minuut verliest SC Angelslo de bal knullig achterin en Anne Wilzing is er als de kippen bij en schiet simpel de 1-2 binnen. Angelslo is even aangeslagen maar gaat verder met goed voetbal maar gaat niet goed met de kansen om die ze krijgen. Ali Arslan staat voor rust nog 2 keer voor Keeper  Rein Koudstaal maar deze staat geweldig te spelen en pakt beide ballen. Na de rust begint SC Angelslo gelijk druk te zetten om zo snel mogelijk de gelijkmaker te forceren. Er volgen meerdere kansen maar  Onstwedder Boys geeft niets weg. In de 75e minuut wordt de wedstrijd beslist door opnieuw Gerko Scheper die door een individuele actie de 1-3 binnenschiet. SC Angelslo knokt en geeft alles maar komt niet meer tot score. In de slotfase kan Spits Gerko Scheper nog een goal maken maar hij stift op de lat zo dat de eindstand 1-3 blijft. Volgende week gaat SC Angelslo op bezoek bij SJS en gaat de strijd verder in de 4e klasse E   

                                                                                                                   Wietze de Jong.

Wedstrijdsponsor sc Angelslo-Onstwedder Boys

Emmen, 24 november 2018

SC Angelslo thuis puntloos tegen FDS

SC Angelslo begint sterk en is eigenlijk de hele wedstrijd de betere ploeg
met mooi positiespel en prachtige aanvallen. FDS wacht af op de middellijn
en speelt op de counter. Angelslo krijgt in het eerste half uur een dot aan
kansen om de score te openen maar de bal wil er niet in. FDS houd stand en
speelt goed rond maar komt niet bij doelman Brands in de buurt tot aan de
45 e minuut als Arjan Bos door een foutje de bal krijgt en de eerste kans
gelijk binnenschiet (0-1) Na de thee is SC Angelslo gelijk weer de betere
ploeg en gaat verder met goed voetbal . Nils Tuyn krijgt in de 50 e en 52 e
minuut de kans om de wedstrijd te kantelen maar keeper van der Aa staat
geweldig te spelen. FDS slaat opnieuw toe als Arjan Bos in de 61 e minuut de
0-2 binnenschiet. Angelslo knokt en krijgt weer veel kansen maar niets
resulteert in doelpunten. Als Tim van der Aa in de 69 e minuut de 0-3
binnenschiet door een fout in de verdediging lijkt de wedstrijd beslist. SC
Angelslo is sterker, maar FDS maakt de kansjes die ze krijgen gelijk af.
Toch geeft Angelslo niet op en vecht door en in de 82 e minuut schiet Nino
Pitta eindelijk de 1-3 binnen. SC Angelslo valt nu alleen maar aan en FDS is
het helemaal kwijt. In de 86 e minuut is het weer raak voor Angelslo als Ali
Arslan de 2-3 binnenschiet . FDS schiet nu alleen maar meer ballen weg en
Angelslo wil de gelijkmaker zo snel mogelijk maken, maar als Henrico
Greven de bal onderschept schiet hij prachtig over doelman Brands heen en
beslist de wedstrijd in 2-4 voor FDS. Volgende week speelt SC Angelslo
thuis tegen Onstwedder Boys.

Wietze de Jong.

Tiendeveen, 17 november 2018

Volle winst voor SC Angelslo bij Tiendeveen.

 

SC Angelslo in er in geslaagd de uitwedstrijd bij Tiendeveen met 1-3 over de streep te trekken. De eerste 30 minuten speelt Tiendeveen hoog tempo en is de betere ploeg, maar Angelslo houd stand en gaat beter voetballen en krijgt vanaf dat moment meer grip op de wedstrijd. Beide ploegen krijgen grote kansen op de openingstreffer in een open wedstrijd vol strijd. Vlak voor rust breekt Jeroen de Groot de wedstrijd open als hij de 0-1 binnen schuift op een doorkopbal van Rick Zondag. Na de thee gaat SC Angelslo door en voetbalt beter als Tiendeveen. De ruimtes worden als maar groter en beide ploegen krijgen veel kansen om te scoren, maar beide keepers staan geweldig te spelen. Tiendeveen geeft weer wat meer druk op SC Angelslo en hoopt dat de lange bal een keer goed valt. In de 80e minuut is het raak voor Tiendeveen als Ismael Ucan de bal na een steekpass goed in de hoek plaatst 1-1. SC Angelslo gaat door en nog geen 4 minuten later is het al weer 1-2 als Nils Tuyn de bal vanaf de linkerkant klaar legt op Sander Nijstad en hij de bal prachtig binnenschiet. Dan gaat Tiendeveen alles op alles spelen in de slotfase om de gelijkmaker te forceren en worden er 3 nieuwe spelers ingebracht. SC Angelslo knokt voor elke meter en wil de wedstrijd niet meer weggeven. Tiendeveen krijgt nog zeker kansen op de gelijkmaker, maar het is SC Angelslo die de wedstrijd beslist als Nils Tuyn de bal in de 90e minuut hard in de rechterhoek schiet 1-3. Voor de neutrale toeschouwer een prachtige wedstrijd vol passie,strijd en veel gemiste kansen voor beide ploegen. Volgende week speelt SC Angelslo thuis tegen FDS uit Havelterberg.

 

                                                                                                                              Wietze de Jong.

Emmen, 10 november 2018

SC Angelslo wint met overmacht van MSC/Amslod

In het eerste kwartier zag het er niet naar uit dat deze middag een monsterscore voor SC Angelslo zou worden. MSC voetbalt prima en krijgt zelfs kans om op voorsprong te komen. Angelslo wordt wakker en gaat vanaf dat moment beter spelen en krijgt ook mogelijkheden en na 25 minuten is het raak als Glenn Eding via de rechterkant voorzet op Sander Nijstad en hij via een kluts de bal rustig binnentikt 1-0. MSC kan op dat moment alleen maar tegenhouden en de lange bal spelen en in de 41e minuut is het weer raak als Jeroen de Groot de 2-0 binnenschiet op een voorzet van Rick Zondag. Op slag van rust wordt het ook nog 3-0 als Jeroen de Groot opnieuw scoort maar ditmaal op een strakke voorzet van Sander Nijstad. Na de thee kan MSC geen vuist meer maken maar vecht voor elke meter en speelt best goed maar SC Angelslo geeft nog meer druk en er volgen meerdere kansen om snel verder uit te lopen. In de 60e minuut is het dan weer raak voor SC Angelslo als verdediger Nino Pitta de 4-0 binnenschiet uit een vrije bal van Gezim Luli. MSC probeert nog een goal te forceren maar SC Angelslo geeft niets weg deze middag en voetbalt prima. In de 63e minuut valt de 5-0 als Jeroen de Groot voorzet op spits Rick Zondag die hard binnenschiet. In de 69 minuut is het alweer raak als Dennis Gossen de 6-0 prachtig in de lange hoek binnenschiet als Sander Nijstad hem vrij voor de keeper zet. In de slotfase zet Sander Nijstad zelf met een prachtige’volley’ de eindstand van 7-0 op de klok door een voorzet van verdediger Mohamed Maghri. Volgende week gaat SC Angelslo op bezoek bij Tiendeveen en gaat de strijd verder in de 4e Klasse – E.

                                                                                                   Wietze de Jong.

 

Coevorden, 3 november 2018

Nog geen verslag

Emmen, 27 oktober 2018

SC Angelslo wint thuis van Nieuw Balinge

Angelslo begint sterk aan de wedstrijd en zet Nieuw Balinge gelijk onder druk. Na een paar minuten spelen krijgen beide ploegen al een kans om de score te openen maar deze worden niet benut. Het is SC Angelslo dat beter voetbalt en Nieuw Balinge speelt de bal lang naar voren. In de 20e minuut komt Angelslo dan ook op voorsprong als Dennis Gossen spits Rick Zondag vrij voor Keeper Kalsbeek zet en de 1-0 binnenschiet. Direct na de goal krijgt SC Angelslo weer een grote kans maar verdediger Glenn Eding schiet rakelings naast. Rond de 40e minuut is het Dennis Tump die de stand gelijk kan trekken maar hij schiet net naast. Toch is het SC Angelslo die vlak voor rust nog de 2-0 binnenschiet als Ali Arslan de bal breed speelt en Rick Zondag opnieuw binnenschiet.

Na de thee speelt Nieuw Balinge beter en lange ballen veranderen in goed positiespel. SC Angelslo heeft het moeilijk in de beginfase van de 2e helft maar verdedigend staat het als een huis. Nieuw Balinge wil meer en zet nu snel druk op SC Angelslo en in de 67e minuut is het raak voor Nieuw Balinge als Dennis Tump na een vermeende handsbal de 2-1 binnenschiet. SC Angelslo is gewaarschuwd en gaat vanaf dat moment wat rustiger spelen en krijgt ook menig kans om de wedstrijd te beslissen maar ook Nieuw Balinge krijgt nog wat mogelijkheden om een puntje mee te nemen maar het blijft 2-1. Een belangrijke overwinning voor de ploeg van trainer Steenhuis die de weg naar boven weer zijn ingeslagen. Volgende week gaat SC Angelslo op bezoek bij CSVC uit Coevorden.

 

                                                                                                  Wietze de Jong.  

Koekange, 13 oktober 2018

SC Angelslo pakt punt bij Vitesse`63

Vitesse`63 geeft vanaf de aftrap direct druk en speelt snel de bal rond. SC Angelslo heeft moeite om mee te komen met het tempo en moet terug. Vitesse wil snel een goal maken maar SC Angelslo staat achterin goed te verdedigen. Na 20 minuten krijgt Vitesse een paar grote kansen om de score te openen maar deze worden allemaal gemist. SC Angelslo is slordig in het rondspelen van de bal en krijgt weinig mogelijkheden in de 1e helft. Na de rust komt SC Angelslo beter in de wedstrijd maar door een momentje van onoplettendheid achterin kan Sander van Dijk de bal makkelijk binnentikken in de 54e minuut. SC Angelslo knokt voor elke meter en er komen kansen op de gelijkmaker. In de 61e minuut is het dan raak als Sander Nijstad goed binnenschiet op een steekbal van Rick Zondag. Vitesse`63 wil meer en gaat achterin 1 op 1 spelen wat resulteert in een paar goede kansen om de wedstrijd te beslissen maar Doelman Jarno Brands geeft niets meer weg. Ook Angelslo krijgt nog een paar grote kansen om de wedstrijd te beslissen maar deze worden ook niet benut. In de 89e minuut scoort Rick Zondag nog maar deze wordt afgekeurd door buitenspel.

Over 2 weken gaat de strijd weer verder in de 4e klasse E als SC Angelslo thuis speelt tegen Nieuw Balinge 1.

                                                                                                 Wietze de Jong.

Emmen, 6 oktober 2018

SC Angelslo te sterk voor Borger ( 4-0 )        

Sc Angelslo begint goed aan de wedstrijd met goed positiespel. Borger speelt zoals verwacht compact vanaf de middellijn en wacht op het foutje van Angelslo om er zo op de counter snel uit te komen. SC Angelslo is beter en in de 13e minuut komt de thuisploeg op 1-0 als Sander Nijstad binnentikt na een schot van Jeroen de Groot op doelman Haandrikman. Na de voorsprong wordt Angelslo wat slordig en de eindpass is vaak net niet goed. Borger krijgt in de 28e minuut een 100% kans om gelijk te maken als na een fout in de verdediging Albert Stevens alleen op Keeper Brands af gaat maar deze geeft niets weg deze middag en houd SC Angelslo op voorsprong. Beide ploegen krijgen hier en daar nog kansjes maar daar blijft het bij in de eerste helft. Na de thee schakelt Angelslo een tandje bij en gaat beter spelen. Borger speelt nog steeds compact vanaf eigen helft. In de 57e minuut komt Angelslo toch op 2-0 als Dragan Sladakovic vanuit een vrije bal op 20 meter de bal prachtig in de kruising legt. Borger gaat nu vooruit voetballen en speelt ook beter maar de ruimtes worden groot en SC Angelslo krijgt nu meer kansen. In de 65e minuut is het weer raak voor SC Angelslo als Sander Nijstad zijn 2e goal van de middag maakt door een foutje in de verdediging bij Borger.(3-0) In de 76e minuut zet Gezim Luli de eindstand op 4-0 als hij vanaf het middenveld in een soloactie prachtig binnenschiet. Ook Borger krijgt nog een paar mogelijkheden om te scoren in de slotfase maar deze worden niet meer benut. Volgende week gaat SC Angelslo op bezoek bij Vitesse`63 uit Koekange.

                                                                                                  Wietze de Jong.

Emmen, 29 september 2018

 

SC Angelslo krijgt te weinig bij SVBO.

 

SC Angelslo staat na 4 minuten al achter als Nick Klingenberg door een fout in de verdediging van Angelslo de bal verwoestend inschiet. SC Angelslo pakt de draad weer op en speelt goed. Meerdere kansen worden niet benut en SVBO staat onder druk door een beter voetballend SC Angelslo. In de 14e minuut komt Angelslo op 1-1 door een eigen doelpunt van SVBO. Er volgen nog meerdere kansen voor beide teams om op voorsprong te komen voor  rust maar deze worden allemaal niet benut. In de 2e helft begint SC Angelslo opnieuw sterk en vele kansen gaan er niet in. In de 52e minuut is het toch SVBO dat op voorsprong komt als Nick Klingenberg vanuit buitenspel bij de 2e paal inkopt. Scheidsrechter Wieringa negeert grensrechter Mark Gossen volkomen en keurt de goal goed. SC Angelslo speelt prima voetbal en krijgt een zee aan kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken maar verzuimt om te scoren. Een “zure”nederlaag voor de ploeg van Trainer Steenhuis die meer had verdiend. Volgende week komt Borger op bezoek bij SC Angelslo op Sportpark Meerdijk Noord.   

Emmen, 22 september 2018

SC Angelslo niet opgewassen tegen sterk SCN  ( 0-2 )   22-9-`18

De 1e helft begint in hoog tempo en al snel is duidelijk dat SCN een prima ploeg heeft. SC Angelslo wil goed aan de competitie beginnen maar heeft moeite om het tempo van SCN bij te houden. Verdedigend staat Angelslo goed en geeft weinig weg achterin. SCN komt in de 36e minuut toch op voorsprong als Jeffrey Marissen de bal via een eigen speler van Angelslo in het doel ziet verdwijnen. Tot aan de rust gaat Angelslo beter voetballen en krijgt ook kleine kansen om gelijk te maken maar weet niet te scoren. De 2e helft gaat SC Angelslo iets compacter spelen maar SCN maakt de dienst uit. In de 51e minuut is het raak voor SCN als Jarno Brands de bal uit zijn handen ziet glippen en Patrick Aarsman simpel binnen tikt. SC Angelslo knokt en krijgt nog mogelijkheden op de aansluitingstreffer maar SCN geeft niets meer weg deze middag. Een terechte overwinning voor de ploeg van Trainer Albertus Wiebing. SC Angelslo speelt volgende week de derby uit bij S.V.B.O.

                                                                                                                      
Wietze de Jong.

Emmen, 15 september 2015

SC Angelslo speelt gelijk tegen NWVV   (Beker)   

 De 1e helft begint en eindigt ook matig voor SC Angelslo die ver onder hun kunnen spelen. Laag tempo en veel balverlies resulteert in een 0-1 achterstand als in de 27e minuut Milan Duursma de bal achter Jarno Brands tikt na een schot van Erwin van der Weide. SC Angelslo wil graag maar krijgt de bal niet rond en NWVV kan zelfs uitlopen maar Brands staat goed te keepen. In de 2e helft speelt Angelslo beter en wordt de druk opgevoerd en NWVV beperkt zich tot verdedigen en hoopt om op de counter nog te scoren. Pas in de 70e minuut komt SC Angelslo op 1-1 als Sander Nijstad de bal goed in de lange hoek schiet. Meerdere kansen worden door beide ploegen niet benut en de teller blijft op 1-1 staan. Volgende week ontvangt SC Angelslo Thuis het SCN uit Nieuwlande voor de 1e competitiewedstrijd in de 4e Klasse E.

                                                                                              Wietze de Jong.

 Emmen, 8 september 2018

Glimmen bekert verder door 1-2 winst op SC Angelslo.

 SC Angelslo begint uitstekend aan de wedstrijd en kan prima mee met 3e klasser Glimmen.

Beide elftallen laten hoog tempo en goed positiespel zien in een sportieve wedstrijd. SC Angelslo krijgt meerdere kansen op de score te openen maar doelman Kroezenga laat zich niet passeren. Glimmen speelt goed maar de verdediging staat prima van Angelslo.

Toch komt Glimmen op voorsprong in de 34e minuut als Patrick Gorter de 0-1 binnenschiet door een fout in de verdediging van Angelslo. Meerdere kansen worden niet benut vlak voor rust om de gelijkmaker binnen te schieten door SC Angelslo die goed spelen. Als Glimmen in de 45e minuut wederom door een fout op het middenveld Rick Mulder vrij voor keeper Brands zetten schiet hij de 0-2 hard binnen. Na de thee zet Angelslo een tandje bij en weet dat er meer in zit. Glimmen controleert en laat Angelslo komen. SC Angelslo krijgt menig kans op de aansluitingstreffer maar Keeper Kroezenga staat als een huis. Glimmen speelt goed maar krijgt weinig kansen om verder uit te lopen. SC Angelslo krijgt nog een strafschop als Dragan Sladakovic wordt vastgehouden en Ali Arslan schiet deze hard binnen 1-2.  Trainer Steenhuis brengt nog een extra spits om nog een goal te forceren maar de teller blijft op 1-2. Glimmen gaat verder in de Beker. SC Angelslo ontvangt a.s. Zaterdag in het laatste bekerduel  NWVV uit Nieuw Weerdinge.

Veendam, 1 september 2018

 Veendam 1894 – SC Angelslo 1-1   (Beker)        

SC Angelslo begint aardig aan de wedstrijd en is vanaf de eerste minuut de betere ploeg. Veendam wacht af en speelt zoals verwacht op de counter. Er volgen diverse kansen voor SC Angelslo maar de verdediging van Veendam staat als een huis. In de 43e minuut is het Veendam dat zelfs op voorsprong komt als Roy Muurman uit buitenspel toch door mag en de bal onder doelman Brands doorschuift . De 2e helft speelt SC Angelslo meer tempo en probeert de wedstrijd naar zich toe te trekken maar Veendam verdedigt stug en vele kansen worden niet benut. Veendam komt er niet meer uit en in de 75e minuut is het Nino Pitta die de bal tussen de palen schiet op een voorzet van Amir Jasari. SC Angelslo heeft nog menige kans op de overwinning maar de teller blijft op 1-1 na 90 minuten in een overigens sportieve wedstrijd.