Voetbalmiddag met sc Angelslo

Actief in Emmen – Brede school – voetbalmiddag met SC Angelslo
Vanmiddag (woensdag 04 Maart) was het dan zover zo’n 40 kinderen uit de wijk Angelslo hadden zicht via de Brede School opgegeven om te voetballen met SC Angelslo.
Om 14.00u verzamelden de kinderen uit de Groepen 3 t/m 5 zich bij OBS Angelslo, om daar onder de enthousiaste leiding van Glenn en Lotte de basis beginselen van het voetballen onder de knie te krijgen. Na een heuse warming-up werden er onder andere pass en trapoefeningen gedaan en mocht er ook nog afgewerkt worden op de goal. De bal en het plezier stond hierbij dan ook centraal. Een uurtje later was het de buurt aan de kinderen uit de Groepen 6 t/m 8 ook deze groep werd vakkundig onder handen genomen door Glenn en Lotte, naast ook de pass en trap oefeningen werd deze training afgesloten met een partijtje waarbij het er af en toe fanatiek maar ook sportief aan toeging en niemand een ander wilde onder doen. Na afloop van zowel de 1 ste als de 2 e groep werden alle de kinderen ook nog verrast op een “gezonde hap” en een pakje drinken, dit alles werd aangeboden door de Lidl Emmerhout – waarvoor dan ook onze hartelijke dank! Al met al kunnen wij terugkijken op een hele geslaagde en sportieve Voetbalmiddag en hopen wij dat veel kinderen enthousiast zijn geworden over “het spelletje” en misschien wel vaker tegen het balletje willen trappen, of juist als keeper de bal tegen willen houden. Uiteraard bieden wij dan ook de mogelijkheid voor ieder kind om eens geheel vrijblijvend bij SC Angelslo te komen meetrainen om daarbij nog meer plezier te beleven aan het mooiste spelletje!

De jeugd van 4 t/m 6 jaar traint op de Woensdag om 17.15 uur
Vanaf 7 jaar kan er getraind worden op Dinsdag en Donderdag om 18.00 uur
–DUS KOM GERUST EENS LANG – SPORTEN IS VOOR IEDEREEN – S.C. ANGELSLO ZOEKT JOU !! —
Onze speciale dank gaat uit naar :
Alet – Buurtsportcoach Gemeente Emmen, voor de organisatie en werving van de kinderen.
Glenn en Lotte – voor hun enthousiasme en het verzorgen van beide trainingen – TOP!
De Lidl Emmerhout – voor het beschikbaar stellen van het fruit en drinken.

In verband met de privacywet is het helaas niet mogelijk om foto’s toe te voegen, hiervoor verwijzen wij dan ook naar de facebook site van Buurtsportcoaches Emmen-Oost of bezoek de website via www.actiefinemmen.nl voor al hun mogelijkheden en activiteiten in de buurt.