Vernieuwde ontvangst ruimte SC Angelslo

Voordat het coronavirus een feit was, hadden enkele jeugdbestuursleden de ontvangstruimte al deels onderhanden genomen. In de afgelopen periode, met inachtneming van de RIVM maatregelen, waaronder de ander halve meter afstand, hebben ze het dan ook optimaal kunnen afwerken en opfrissen. En zo is er een mooie ruimte ontstaan voor onder andere de “ jeugdafdeling” van onze club.

De clubkleuren Rood en Geel zijn nog steeds nadrukkelijk aanwezig, maar zijn er ook nieuwe meubels aangeschaft, zoals een tafel met stoelen en hangt er nu een TV. Daarnaast zijn ook de wanden opgeleukt met zowel oude retro, als nieuwe club items.

Via de fotocollage krijg je dan ook alvast een prima indruk, maar als straks ons “clubhuis” weer open is, is het zekers de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de “vernieuwde ontvangstruimte”

Al met al is het een mooi ruimte geworden waar straks weer het nodige overleg zal plaats vinden, maar waar wij ook vol trots de begeleiding en het bestuur van de tegenstanders kunnen ontvangen, net zoals de scheidsrechters en andere betrokkenen.

Zoals je kunt zien zitten wij niet stil en zijn wij er dan ook al helemaal klaar voor als strak alles weer met toestemming van de overheid kan worden opgestart!