Hoofdsponsor

Sub-sponsor

Kledingsponsor

Met ingang van het nieuwe seizoen (2019-2020) speelt sc Angelslo in kleding geleverd door 100% Football. De amateurclub uit Emmen verbindt zich 3 jaar aan de teamwearspecialist. ” De timing is wat ons betreft perfect, omdat we een groeiende vereniging zijn en dit graag willen benadrukken met een daarbij passende frisse uitstraling”.

De VriendenLoterij is eigenlijk één grote club, met vrienden die ervan houden om je te verrassen. Vrienden, die samen een feestje met je bouwen als je wint. Maar we zijn er ook voor dat steuntje in de rug, wanneer je dat nodig hebt. De VriendenLoterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen in Nederland die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. De helft van de inleg gaat rechtstreeks naar de goede doelen. Sinds kort heeft onze vereniging zich bij de VriendenLoterij als één van deze goede doelen aangemeld.

Door lid te worden van de VriendenLoterij komt de helft van uw deelname ten gunste van SC Angelslo. U maakt dus niet alleen kans op mooie prijzen, maar steunt daarmee tevens financieel onze vereniging SC Angelslo. Zo maakt u elke week kans op auto’s, reischeques, TV’s, laptops, fietsen en mooie geldbedragen oplopend tot € 100.000! Kortom, winnen is leuk met de VriendenLoterij en onze club wint altijd!

Aanmelden?
Via vriendenloterij.nl kunt u zich aanmelden voor nieuwe loten. Kruis daarbij aan dat u wilt meespelen voor uw favoriete club – SC Angelslo – en daarmee gaat gelijk de helft van uw deelname naar SC Angelslo. Met onderstaande link komt U gelijk op de juiste pagina:
Link: https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=11355

Al lid?
Als u al lid bent van de VriendenLoterij is het mogelijk om het goede doel aan te passen en hiervoor voetbalvereniging SC Angelslo te Emmen op te geven. U kunt hiervoor 088-020 10 20 bellen. De code van SC Angelslo is – 11355 (ovv Sport Club Angelslo)

In deze tijd van teruglopende sponsorinkomsten kijkt het bestuur naar mogelijkheden om dit op te vangen. Meedoen van onze leden, familieleden, kennissen en vrienden aan de VriendenLoterij biedt die mogelijkheid en wordt bij u onder de aandacht gebracht. Kent u mensen die reeds meedoen attendeer hen dan op de mogelijkheid om SC Angelslo als begunstigde aan te wijzen. Laat het echter duidelijk zijn dat wij u tot niets verplichten en de keuze van meedoen is geheel aan u. Wij noch de VriendenLoterij zullen u hierover benaderen.

            Je Mobiele nummer = je Lotnummer !

De spelregels om deel te nemen aan de Vrienden Loterij zijn:

  • Een (extra) lot kost 14 euro per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar en u kunt opzeggen wanneer u wilt.
  • Met minimaal 40% van uw maandelijkse inleg steunt u onze 47 goede doelen.
  • De maandelijkse trekking van de VriendenLoterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 9e van de volgende maand. De 13e trekking vindt plaats op 7 augustus 2020 en de 14e trekking op 8 december 2020. De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur in de Beethovenstraat 200 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 9e van de maand gepubliceerd. Wijzigingen voorbehouden.
  • De VriendenLoterij verwerkt uw gegevens volgens haar privacy statement.
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maakt u al kans op de prijzen uit de maandelijkse trekking.
  • In 2020 speelt u mee voor de prijzenpot van € 50,7 MILJOEN.
  • Je mobieltje is je lot nummer.
Lees meer

Overige sponsoren