SC Angelslo verlengt contract met Hoofdtrainer Hans Kamphuis

SC Angelslo verlengt contract met Hoofdtrainer Hans Kamphuis

Het bestuur van SC Angelslo is uitermate content dat zij het contract met oefenmeester Hans Kamphuis en zijn assistent Marcel Boelens met één jaar hebben verlengt. De hoofdtrainer en zijn rechterhand gaan daarmee het 2e seizoen in bij SC Angelslo.

De club had in de voorbereiding op het seizoen 20/21 een mooie kwaliteitsinjectie gekregen met een aantal spelers die overkwamen van omliggende verenigingen en eigen jeugdig talent, maar helaas was de oefenmeester en zijn selectie door de wel bekende oorzaak weinig tijd gegund om samen tot iets moois te komen. Zowel de spelersgroep als ook Hans en Marcel zien daarom ook nog voldoende uitdaging om het komende seizoen met elkaar door te gaan.

SC Angelslo en het duo Kamphuis/Boelens kijken dan ook uit naar het moment dat de bal weer gaat rollen, om weer met de mannen op het veld aan het werk te gaan – al zijn de partijen wel realistisch en zal de focus dan ook vooral op het komende seizoen liggen. Mocht er in de komende periode toch nog iets mogelijk zijn, dan is dat alleen maar mooi meegenomen.

Het bestuur wenst Hans en Marcel veel succes en een mooi en sportief vervolg bij de mooiste club uit Emmen.