Nog eens 4 nieuwe aanwinsten voor SC Angelslo op deadline day!

 

Afgelopen maandag 15 juni kon er in het amateurvoetbal nog tot 23.59 uur gewisseld worden van club. Op deze laatste dag van de overschrijvingen kunnen wij dan ook nog eens 4 nieuwe gezichten begroeten binnen de vereniging.

Nadat in een eerder stadium Jordy Tent /Sander Hartman /Harmando Hindriks en Johannes Wolters al de overstap hadden gemaakt, komen daar nu verdedigende middenvelder/back Vasco Toco en vleugelaanvaller Kenny Shonowo (beide WKE ’16) en aanvallende middenvelder Yoran Reinderink en vleugelspeler Joey de Groot (beide DZOH) nog eens bij om het komende seizoen de 1ste en 2e Selectie te versterken van onze vereniging.

Daar tegenover staat het vertrek van Jarno Brands (SVBO) Murat Sahin (Weerdinge) Sander Nijstad (Klazienaveen) en Glenn Eding (EHS ’85)

Al met al lijkt SC Angelslo dus goede zaken te hebben gedaan en hebben de trainers Hans Kamphuis en Johan Knol van de 1ste en 2e Selectie nu voldoende opties en mogelijkheden om er met beide teams een succesvol seizoen van te maken.   

Wij heten alle nieuwelingen namens het bestuur dan ook van harte welkom en wensen hen veel succes en plezier bij de mooiste en gezelligste vereniging van Emmen.