Invulling Jeugdtrainers

Invulling jeugdtrainers zo goed als rond…

Het bestuur is verheugd te kunnen mededelen dat een groot gedeelte van de vertrouwde gezichten van onze jeugdtrainers, ook het komend seizoen weer voor de groep staat. Dit betekend dat Tim Poelman (JO-9) Peter Roos en Stephan ter Beek (beide JO-10) en de gehele staf die afgelopen seizoen de JO-15 onder hun hoede hadden, Bjorn Klokow, Jarno Brands en Henk de Bruin en het komende seizoen de JO-17 gaan trainen en begeleiden, ook het volgend seizoen als trainers verbonden zullen zijn aan onze club.

Voor de JO-13 hebben wij Kenny Shonowo en Vasco Toco bereid gevonden om dit elftal te gaan trainen, beide enthousiaste mannen maken voorlopig ook deel uit van de 1ste selectie van SC Angelslo en lijkt het een mooie uitdaging om de kinderen met veel plezier de fijne kneepjes van het spelletje bij te brengen.

De VOORLOPIGE indeling van de teams – afhankelijk van nieuwe inschrijvingen en de aantallen per team zouden hierin nog wijzigingen kunnen plaats vinden – zal middels een bief via de trainers/leiders met de spelers en ouders/verzorgers worden gecommuniceerd, hierin staan tevens de trainingstijden en de contactpersonen.

Daarnaast wordt onze jongste jeugd, de Puppy’s vanaf 4 jaar, ook na de zomerstop weer getraind door Lotte van Tellingen met hulp van Noëlle en Denise. In overleg met de trainsters en de behoefte vanuit de ouders/verzorgers, verhuizen de trainingen van de Puppy’s echter nu wel definitief van de woensdagmiddag naar de donderdagmiddag 17.30 uur. Tijdens de afgelopen “coronatijd” was dit reeds ook al het geval en dat is alle partijen zo goed bevallen, dat wij dit nu ook zo laten.

Voor onze jongste jeugd zijn wij natuurlijk ook altijd opzoek naar aanstomend talent die het vooral leuk vinden om tegen een balletje te trappen.  Heeft uw zoon/dochter nu een vriendje of vriendinnetje, een buurjongentje of meisje, een neefje of nichtje die het leuk lijkt om te voetballen, vanaf 4 tot en met 7 jaar is iedereen  van harte welkom om vanaf 20 augustus op donderdagmiddag van 17.30u tot ca. 18.30u eens mee te komen trainen bij de Puppy’s van SC Angelslo.

Ook de oudere kinderen zijn met ingang van 18 augustus meer dan welkom om eens een paar keer geheel vrijblijvend mee te trainen met hun leeftijdsgenootjes, neem hiervoor contact op met Björn Klokow via tel.nr 06 36106333 over de trainingstijden en eventuele verdere informatie.

Als vereniging vinden wij het belangrijk dat ieder kind met plezier kan voetballen, maar dit gaat helaas niet zonder de inzet van vrijwilligers. Wij doen dan ook een beroep op u als ouder/verzorger om u steentje bij te dragen om de kinderen te kunnen laten voetballen. Op dit moment zijn wij voor de JO15 nog opzoek naar trainer(s) en/of  leider(s) en zoeken wij voor de JO13 nog een leider(s)ter)

Mocht u ons en de kinderen hierbij willen helpen dan horen wij dit graag, wij bieden u waar mogelijk ondersteuning en hulp om het voor iedereen zo eenvoudig en goed mogelijk te doen verlopen. Neem voor vragen dan ook gerust contact op met Arjan Gossen via 06 46602018.

Wij wensen namens het bestuur alle trainers en trainsters natuurlijk succes met hun teams, maar vooral ook veel plezier voor het komende seizoen.