Informatie Corona van sc Angelslo

UPDATE 1 APRIL

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gehoord of gelezen, heeft de KNVB besloten dat het amateur seizoen is beëindigd. Daarnaast is besloten de maatregelen om het corona virus onder controle te krijgen, te verlengen tot en met 28 april.
Dit betekent dat ons sportpark tot nadere orde is gesloten en dat wij alle geplande activiteiten hebben afgelast. Verder wachten we landelijke ontwikkelingen en maatregelen af. We houden jullie via de website en Facebook op de hoogte.
Pas goed op jezelf en elkaar.
Bestuur SC Angelslo

Hoewel ons sportpark is gesloten voor alle activiteiten, wordt er toch veel op gevoetbald. Het bestuur van SC Angelslo neemt geen enkele verantwoordelijkheid in verband met het corona virus en verwijst naar de landelijke adviezen en maatregelen. Wij verzoeken dringend aan iedereen hier aan mee te werken. De gemeente zal hierop toezicht houden. BOA’s controleren regelmatig en de politie is op de hoogte. Van vernielingen doen wij uiteraard aangifte.
Bestuur SC Angelslo

UPDATE 15 MAART

Ons sportpark blijft tot 6 april op slot en tot dan vindt er geen enkele activiteit plaats. In de tussentijd wachten wij verdere landelijke ontwikkelingen en maatregelen af. We houden jullie via de website en Facebook op de hoogte. Pas goed op jezelf en elkaar.
Bestuur SC Angelslo

UPDATE 13 MAART

We schorten per direct alle activiteiten op, voorlopig tot 31 maart. Dit betekent dat er ook niet getraind wordt. Verder wachten we landelijke ontwikkelingen en maatregelen af. Vooralsnog is de kantine op zaterdag open van half drie tot zes uur, voor het regelen van lopende zaken e.d.

UPDATE CORONAVIRUS

Tot en met 31 maart zijn alle wedstrijden afgelast. Tot nader orde heeft het bestuur van SC Angelslo besloten ook de trainingen voor de jeugd af te gelasten. Als daarin iets verandert, communiceren wij dat met de jeugdleiders. Vooralsnog gaan de trainingen voor senioren wel door, waarbij wij er van uitgaan dat eenieder bij klachten de landelijke voorschriften naleeft en dan sociale contacten mijdt. In onderling overleg kunnen en mogen de senioren teams uiteraard ook zelf besluiten trainingen af te lassen.

Bestuur SC Angelslo