Eerste training onder leiding van Hans Kamphuis

Afgelopen week is er onder andere afscheid genomen van André Steenhuis, wat onze nieuwe hoofdtrainer Hans Kamphuis de mogelijkheid biedt om al vroegtijdig met de selectie voor het seizoen ‘20/’21 aan het werk te gaan en zo een goed beeld te krijgen van de kwaliteiten en mogelijkheden binnen deze groep.

Op dinsdag 02 Juni stond er dan ook een groep van 28 enthousiaste spelers te popelen om hun kunsten aan de nieuwe trainer te laten zien. Naast de bekende gezichten van de selectie van afgelopen seizoen, konden wij vanavond ook Jordy Tent / Sander Hartman / Harmando Hindriks en Johannes Wolters begroeten. Daarnaast waren er ook een 5-tal nieuwe gezichten aanwezig, die de komende weken in ieder geval meetrainen om te kijken of er wederzijdse ambitie en talent aanwezig is, om samen succesvol te kunnen zijn binnen de 1ste of 2e Selectie van SC Angelslo.

Nadat Hans zich had voorgesteld en zijn “praatje” voor de selectie had gedaan, werd er om ca 20.00u gestart met de training, waarbij natuurlijk nog steeds de geldende RIVM maatregel voor deze 18+ groep, alles op anderhalve meter afstand in acht werd genomen. Na een warming-up en een loopclinic werden er trap en pass oefeningen gedaan, een rondo en positiespel en werd er in een variant van inspelen en voorzetten afgewerkt op de goal. Rond 21.15u vond Hans het voor de eerste keer wel mooi geweest, het was dan ook drukkend warm op het kunstgras en konden de heren richting huis voor een verfrissende en wel verdiende douche.

De komende weken zal deze groep dan ook iedere dinsdag- en donderdagavond nog gewoon doortrainen, totdat de velden voor bepaalde tijd worden afgesloten. Om vervolgens in Augustus de draad weer op te pakken, met de voorlopige indeling van de 1e en 2e selectie, in voorbereiding op het hopelijk niet te lang durende (uitgestelde) start van het nieuwe seizoen!