Ballenactie

Gelukkig kunnen we zo langzamerhand weer vooruitkijken naar komende seizoen. Maar dat is nog steeds gemakkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn nog veel zorgen over de financiële gevolgen van het coronavirus en alle maatregelen voor SC Angelslo. We willen echter voorkomen dat deze crisis ook volgend seizoen het voetbalplezier van onze (jeugd)leden verpest. Help je mee?

We hebben voor volgend seizoen 50 nieuwe ballen nodig. Een hele aanschaf in deze lastige tijd. Daarom organiseren we een Ballenactie.  Iedereen die SC Angelslo een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Doneren is al mogelijk vanaf een ¼ bal, maar ook een ½ bal is mogelijk en natuurlijk één of meerdere hele ballen. Zo willen we er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer kan rollen bij SC Angelslo. Want als balletje straks weer rolt, komt de rest ook wel weer!

Doneer een bal
Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

www.actielink.nl/scangelslo

Iedere donateur die zijn naam achterlaat krijgt een vermelding op onze website, Facebook en wordt opgenomen op het ‘ballenactie’ donateursbord voor het seizoen 2020/2021!                                                                                                                            

Alvast bedankt namens alle (jeugd)leden van SC Angelslo