Aanmelding en overschrijving

 

Aanmelding en overschrijving

Wil jij bij SC Angelslo komen spelen? Natuurlijk wil je dat! Wat fijn dat je bij SC Angelslo wilt voetballen. Ga je nu voor het eerst voetballen, weer bij SC Angelslo voetballen of heb je een overschrijving nodig?

Onder het kopje “lid worden” op de website, vind je het aanmeldformulier, deze is tevens verkrijgbaar op de vereniging bij het wedstrijdsecretariaat. Nadat je deze volledig hebt ingevuld (denk ook om een kopie legitimatie) kun je hem weer inleveren bij de ledenadministratie, trainer/leider bij de club of doorsturen naar info@scangelslo.nl  Dit is ook voldoende bij een overschrijving. Aanmeldingen en/of overschrijvingen worden tot en met 14 juni verwerkt. Na 14 juni 23.59 uur is overschrijven niet meer mogelijk. Aanmelden kan dan natuurlijk nog wel, maar alleen als je nog nooit hebt gevoetbald of al enkele jaren niet meer actief hebt gespeeld. Voor eventuele vragen kun je het best op dinsdag of donderdag tussen 18.30u en 21.00u langskomen bij de vereniging of contact opnemen via 0591 626310.

Indien je als speler van SC Angelslo overschrijving wil hebben naar een andere vereniging, dan moet dat via de nieuwe vereniging aangegeven worden. Wij krijgen dan automatisch een melding binnen via Sportlink en zullen deze dan zo spoedig mogelijk, mits aan alle verplichtingen is voldaan, verwerken maar ook uiterlijk op 14 juni. Afmelden is daarna niet meer nodig, maar wordt wel op prijs gesteld.

In alle andere gevallen, dus wanneer men gewoon stopt met voetballen, moet dit schriftelijk of per e-mail worden doorgegeven via info@scangelslo.nl ter attentie van de ledenadministratie.

De opzegging dient minimaal 1 maand vóór het verstrijken van het voetbalseizoen schriftelijk te gebeuren, dus vóór 1 juni. Tussentijdse opzegging is in principe niet mogelijk. Je blijft dan gedurende het gehele jaar lid en bent ook voor het gehele jaar de contributie verschuldigd. Bij bijzondere omstandigheden (bijvoorbeeld verhuizing) kan hiervan worden afgeweken door een verzoek in te dienen bij het bestuur.