1e training jeugd weer begonnen

 

Na vele “voetballoze” weken zijn wij afgelopen donderdag weer begonnen met de trainingen voor de jongste jeugd tot 12 jaar. Wij als vereniging nemen de Corona maatregelen en de richtlijnen die zijn uitgegeven in het Drents Sportprotocol en door het NOC/NSF zeer serieus. Gelukkig is iedereen zich hier ook van bewust en is er veel begrip vanuit de jeugd maar ook met name vanuit de ouders – Top!
Met een groot aantal enthousiaste kinderen, was het voor zowel de trainers als de kinderen fijn  om elkaar weer te zien. En om vervolgens op het kunstgras weer te mogen te beginnen met de training – om daar lekker met de bal bezig te kunnen zijn oa met dribbelen, passen en trappen, afwerken op de goal en natuurlijk een partijtje.
Naast de eigen jeugd hebben we ook een groot aantal nieuwe gezichten mogen verwelkomen op onze velden. Wij hopen dan ook dat dit niet eenmalig is geweest en rekenen volgende week natuurlijk weer op jullie. En misschien heb je zelf ook nog wel meer vriendjes of vriendinnetjes (of zoon(s) of dochter(s)) die het leuk lijkt om kennis te maken met het “mooiste spelletje”
Dus lijkt het jou nou ook wat om mee te trainen? Dat kan! Iedereen van 4 t/m 6 jaar kan op donderdagavond van 17.30uur tot 18.30uur mee komen trainen. Ben je tussen de 7 en 12 jaar dan ben je welkom op de dinsdag- en donderdag- avond van 18.00uur tot 19.00uur.

OOK ALS JE GÉÉN LID BENT – BEN JE VAN HARTE WELKOM!

Dus voetbal je al bij SC Angelslo of wil je gewoon lekker een potje voetballen – kom langs!
Meer informatie? App je trainer of als je nieuw bent bel naar 06 361 06 333